Добро утро таго

---
Камелеон
2 Albums 30 Tracks

добро утро таго
до кога ли заедно
добро утро таго
неизбежна вистино
проклета си судбино ти
во срцево рана
ти ми отвори

вистина и лага
ко страни од паричка
љубов и тага
неразделна судбина
и бессони се
не ноќ ил две
поминува цел век
покрај мене
само понекогаш
како да слушам глас
како да гледам лик
чувствувам пак почнува

и чинам ко на сон од сон излегуваш
а ветер пролетен нежно ме облева
дали си вистина или така изгледа
само мирис твој како да чувствувам
од каде доаѓаш каде си тргнала
зарем срцево ти е станица
те молам замини пред да ме искршиш
пред да ме искинеш
на безброј делови