Без неа

---
Камелеон
2 Albums 30 Tracks

безделничиш по навика
од сите страни пусија
се собрале ергенине
ќе бараат рака најбела
ќе даваат прстен за неа
а не знаат кај маваат
однекаде глас допира
како да вели нешто тивко
не разбирам
таа е таму негде а ти си тука овде
што и да сториш нама
да ја задржиш
нека свират зурли тапани
нека бијат сите камбани
свадба е голема
нека свират гајди кавали
за да скријат тешки зборови
срце не дава
ви велам не 
не земајте ја
таа ми е се 
се што имам јас
а без неа
нека свират зурли тапани
нека бијат сите камбани
свадба е голема
нека свират гајди кавали
за да скријат тешки зборови
срце не дава